Genokozmetikai program

One.Gen genokozmetikum – a személyre szabott szépség

A one.gen esztétikai program egy olyan exkluzív technológia, amely teljesen új dimenziót nyit a bőrdiagnosztika és a kozmetikai kezelések világában.

A genetikai állomány 99,9%-ban mindannyiunkban azonos, a génállomány mindösszesen a fennmaradó 0,1%-ban különbözik ember és ember között. Mindamellett ez a 0,1%-os genetikai eltérés az, ami egyedivé tesz bennünket. Ez határozza meg szemünk színét, a vércsoportunkat, arcvonásainkat és nem utolsó sorban bőrünk öregedési hajlamát. Egy nemzetközi tudományos programnak, a Humán Genom Projektnek köszönhetően ma már csupán egyetlen nyálmintából elvégezhető az a genetikai vizsgálat, amely alapján képesek vagyunk elemezni a bőrünk tulajdonságaiért felelős génvariációkat, a bőröregedésért felelős közel 30 génpárt.

A one.gen tehát egy géndiagnosztikai elemzésen és életmód kérdőíven alapuló személyre szabott esztétikai program, amelynek keretei között a megfelelő hatóanyagok birtokában – elkészítjük az adott bőr tulajdonságai alapján kifejlesztett és tökéletesen személyre szabott kozmetikai terméket, ezt nevezzük genokozmetikumnak. A genokozmetikum tehát egy tökéletesen személyre szabott kozmetikum, amely a genetikai eredmények és az életmód kérdőív által nyert információk alapján meghatározott speciális hatóanyagokat tartalmaz. A one.gen e csúcsminőségű hatóanyagoknak köszönhetően személyre szabottan támogatja bőrünk anti-aging mechanizmusát, illetve mérsékli és késlelteti  a genetikailag kódolt, a bőrünk öregedését meghatározó folyamatokat a lehető legjobb és legteljesebb eredmény érdekében. A géndiagnosztikán és biotechnológián alapuló egyedi kezelési program nem csupán egy újabb világújdonság, hanem egy valódi paradigmaváltás az esztétikai kezelések területén, amely sokkal hatékonyabb bármilyen hagyományos kozmetikai megoldásnál.

A világ első genokozmetikai kezelési programja, a one.gen már Magyarországon is elérhető.

Tapasztalja meg saját bőrén, hogy mit jelent a személyre szabott szépség!