Szakembereink

 • dr Kiss Edit reumatológus bewell rendelő
  Dr. Kiss Edit
  reumatológus, fizioterapeuta és rehabilitációs szakorvos

  Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem, reumatológia, fizioterápia és mozgásszervi rehabilitációs szakvizsgával rendelkezem. 31 éve gyógyítok mozgásszervi betegségben szenvedőket. 10 éve rehabilitációs orvosként is dolgozom a Szent István Kórház 138 ágyas Rehabilitációs Centrumában.

  http://be-well.hu/
  október 2019
  H K Sz Cs P Sz V
  30123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031123

  Szakmai továbbképzéseim: MD Orvosi Kollagén terápia; Relaxáció és szimbólumterápia; Simmonton tréning; illetve Business coaching tanfolyamokat végeztem betegeim minél teljesebb körű gyógyítása érdekében. Munkámban első lépés a pontos és részletes kórelőzmény felvétele, a szedett gyógyszerek tisztázása, a panaszok és azok keletkezési körülményeinek részletes megismerése – hiszen a nehezen gyógyuló testi tünetek mögött sokszor érzelmi feszültségek állnak.

  Kiemelten fontos a fizikális vizsgálat, és a hozott leletek értékelése, a tünetek okának részletes megbeszélése a pácienssel. A gyógyulás közös munka eredménye. A kezelést a beteg aktuális igénye szerint közösen egyeztetve döntjük el, és az esetek nagy részében ehhez aktív, célzott mozgásterápia is szükséges.

  Továbbképzések
  MD Orvosi Kollagén terápia
  Relaxáció és szimbólumterápia
  Simmonton tréning
  Business coaching

  Tovább
 • Dr. Erőss Loránd PhD
  neurológus, idegsebész, fájdalomterapeuta főorvos

  1990-ben diplomázott a SOTE-n. 1995-ben neurológia, 2000-ben pedig idegsebészet szakvizsgát tett. Nemzetközi fájdalomterapeuta szakvizsgával is rendelkezik. Nevéhez fűződik egy új neuromodulációs műtéti módszer hazai honosítása, egy új epilepsziasebészeti kivizsgálást segítő implantációs metodika kidolgozása és számos tudományos publikáció. Szakterülete az epilepsziasebészet, a fájdalom, a mozgászavarok és a spaszticitás sebészeti kezelése, valamint a neuromoduláció.

  Orvosi diplomáját 1990-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte meg. 1995-ben neurológiából, 2000-ben pedig idegsebészetből szakvizsgázott. 2007-ben az országban az elsők között szerezte meg a nemzetközi fájdalomterapeuta szakvizsgát (FIPP). Orvosi pályafutását Budapesten, a Központi MÁV Kórház Ideggyógyászati és Idegsebészeti osztályán kezdte.

  Két magyar szakkönyvben jegyez fejezetet, tizenhat nemzetközi tudományos közlemény szerzője vagy társszerzője. Nevéhez fűződik több új neuromodulációs fájdalomcsillapító módszer és epilepsziasebészeti kivizsgálás hazai bevezetése, illetve egy epilepsziasebészeti kivizsgálás pontosságát segítő elektródaimplantációs technika kifejlesztése. Tudományos munkásságát közel 80-as impact factor, 152-es független összidézettség jellemzi.

  Kutatási területe a kísérletes és klinikai epilepszia, fájdalom és mozgászavarok. Szakterületei az epilepszia-sebészet, valamint a fájdalom, a mozgászavarok, a spaszticitás idegsebészeti kezelése és a neuromoduláció.

  Tanít a Semmelweis Egyetemen és a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. A graduális és posztgraduális orvosképzésben egyaránt részt vesz. Szakmai konferenciák és továbbképzések szervezője és rendszeres előadója. Hazai szervezője a World Institute of Pain minden évben megrendezésre kerülő nemzetközi fájdalom konferenciájának és továbbképző kurzusának, melyre rendszerint ősszel, Budapesten kerül sor.

  Számos szakmai tanulmányúton vett részt nemzetközi idegsebészeti műhelyeknél: 1993-ban Londonban, 1995-ben Zürich-ben, 1996-ban Aalborgban, 1997-ben Maastrichtben és Southamptonban, 1998-ban Milano-ban, Madeira-n, Clevelandben, Little Rockban, New Heaven-Connecticutban, 1999-ben Barcelona-ban, 2000-ben Bielefeldben, 2001-ben Amsterdamban, 2004-ben Brüsszelben, 2005-ben Innsbruckban, Nottinghamban, Toulouse-ban, Montreux-ben, 2006-ban a svájci Morges-ben, 2007 Nantes-ban, 2008-ban Kielben és Amsterdamban, 2009-ben Hannoverben, Göttingenben és Prágában tanulmányozta a funkcionális idegsebészetet és a társszakmákat.

  Számos hazai és nemzetközi szakmai szervezet munkájában vesz részt. Tagja a European Society for Stereotactic and Functional Neurosurgery-nek, az International Neuromodulation Society-nek és a World Institute of Painnek. Ugyancsak részt vesz a Magyar Epilepszia Ellenes Liga, a Magyar Ideg- és Elmegyógyászok Társasága, a Magyar Idegsebész Társaság, a Magyar Parkinson Társaság és a Magyarországi Fájdalom Társaság munkájában.

  Tovább
 • Földvárszki Edina gyógytornász 12. kerulet
  Pogány Enikő
  gyógytornász

  Dr. Szohárné Pogány Enikő vagyok. 2003-ban végeztem Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetem gyógytornász nappali szakán. Ezt követően a Szent Rókus Kórházban helyezkedtem el, a neurológiai, majd a mozgásszervi rehabilitációs osztályon. Az évek alatt boldog három gyermekes anyává váltam. Szakmámat hivatásomnak tekintem és hiszek abban, hogy a jó, kiegyensúlyozott lelkiállapotnak elengedhetetlen feltétele a megfelelő fizikai kondíció….

  http://be-well.hu/
  október 2019
  H K Sz Cs P Sz V
  30123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031123

  Dr. Szohárné Pogány Enikő vagyok. 2003-ban végeztem Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetem gyógytornász nappali szakán. Ezt követően a Szent Rókus Kórházban helyezkedtem el, a neurológiai, majd a mozgásszervi rehabilitációs osztályon. Az évek alatt boldog három gyermekes anyává váltam.

  Szakmámat hivatásomnak tekintem és hiszek abban, hogy a jó, kiegyensúlyozott lelkiállapotnak elengedhetetlen feltétele a megfelelő fizikai kondíció. Ebben próbálok segíteni nap mint nap egészségeseknek éppen úgy, mint a gyógykezelésre szoruló pácienseknek.

  Célom, hogy élvezetes, változatos tornával, technikákkal színesítve javítsak a hozzám fordulók fizikai állapotán.

  Tovább
Online bejelentkezés
 1. Válassza ki az Orvosát, és kattintson a Tovább gombra
 2. Válasszon a kék színnel jelzett naptári napok közül egy az Ön számára megfelelőt
 3. Válasszon egy elérhető időpontot és kattintson a “Bejelentkezés” gombra
 4. Adja meg Nevét, E-mail címét, Telefonszámát, és kattintson a “Bejelentkezés jóváhagyása gombra”
 5. Ez után kapni fog egy e-mailt amiben megerősítjük, hogy megérkezett rendszerünkbe a foglalása
 6. Majd kollégánk jóváhagyja foglalását. Amiről szintén e-mailben fogjuk értesíteni.
 7. Ha ezt megtörtént, akkor várjuk szeretettel.